At sove i en vandseng

GODNAT - OG SOV godt

Med ny teknologi og udvikling af madrasserne er vandsengen stærkt tilbage i boligen. 

En vandseng i dag er både let og elegant og fås i en lang række forskelligartede designs. Derudover har den særlige egenskaber, der er efterspurgt; den er sund, hygiejnisk og giver en fantastisk god søvn.

Og en god nattesøvn gør underværker, når vi taler humør, helbred og et godt liv. Du bliver i stand til at håndtere alle dagens store og små udfordringer. Det er, mens du sover, at kroppen genopbygges, så du vågner frisk og veludhvilet med lyst til at tage fat på en ny dejlig dag.

Vandsengen havde sin storhedstid i 80’er og 90’erne, hvorefter interessen faldt jævnt i takt med, at markedet blev oversvømmet med billige senge af ringe kvalitet.

I dag, hvor vi har en helt ny bevidsthed omkring sundhed og kvalitet, er interessen for vandsengen og dens mange gode egenskaber vendt stærkt tilbage. I den mellemliggende tid, er der sket en hel del udvikling af vandsengen. Den nye generation af vandsenge findes i et stort udvalg af størrelser og dæmpninger, og du kan derfor finde netop den hårdhedsgrad, der passer til dig.

Nutidens vandsenge fås i et stort udvalg – fra de blødeste til de meget faste. Den perfekte understøtning og varmetilførsel fra det termostatstyrede varmelegeme giver en helt exceptionel liggekomfort, og vandmadrassen vil altid forme sig 100 procent efter kroppen.