Hvorfor vælge en vandseng?

En vandseng beholder sin form i hele sin levetid

Uanset hvilken vandseng du vælger, vil du altid få den perfekte ligge- og søvnkomfort. Det er det, der er helt unikt for en vandseng. 

Dertil kommer, at en vandmadras beholder sin form i hele sin levetid, det er der ingen andre konventionelle madrastyper, der kan tilbyde.
Over tid vil en konventionel madras blive slidt, og fjedre vil miste deres spændstighed. Det betyder, at du ikke får samme støtte til kroppen alle steder. En vandmadras ændrer sig aldrig. Den yder din krop den samme understøtning – uden trykpunkter – i hele sin levetid.

Trykpunkter nedsætter blodgennemstrømning og får dig til at vende dig fra side til side, mens du sover. Når der ingen trykpunkter er, bevæger du dig betydeligt mindre – faktisk kun 10-15% i forhold til en konventionel madras – og det giver dig længere og dybe søvnfaser.

Udover en lang levetid og fantastisk søvnkomfort, fås en stor to personers vandseng også til priser, der ikke vil holde dig vågen om natten!

Har du lyst til at vide mere eller evt. prøve vandmadrasser med forskellig hårdhed og dæmpningsgrad, så kan du kigge forbi og prøve dem af. Vi har et stort udvalg og kan levere med det samme. Du kan også få den sendt, så du har den inden for 2-3 hverdage.