eksklusivt kampagnetilbud

leder du efter en ny seng, der giver dig en bedre nattesøvn?

.. Og hvor du kan opnå den bedste liggekomfort med en perfekt understøtning af hele kroppen?

Du har helt sikkert hørt om vandsenge, men tænker at det er noget der hørte 1980érne til? Måske har du endda prøvet at ligge i en og følt at du blev søsyg? Hvis du ikke har prøvet en vandseng, eller måske har prøvet en, men ikke har haft den bedste oplevelse med det, har du muligvis tænkt at det er for kompliceret? Hvad hvis madrassen bliver utæt? Og er det ikke sådan en stor klodset seng?

Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående overvejelser?

vandsenge har et lidt gammeldags-ry!

Det ved vi godt! .. men når det kommer til salg af vandsenge, er der i dag en verden til forskel fra de senge, vi solgte i 1980’erne til i dag, hvor teknologi, komfort og design er en helt anden.

Vidste du f.eks. at også kan skræddersy din helt egen personlige løsning, når du køber en vandseng hos Wa’core? Så den passer helt ind i din stil og det du drømmer om i dit soveværelse. Du kan vælge mellem et hav af kombinationsmuligheder når vi taler om sengestel, hovedgavl, madras, stoffer, træsorter, farver og teksturer.

Vi oplever sjældent en kunde forlade vores showroom i Næstved UDEN at have forelsket sig i en af vores vandsenge – og købt en. Så er du advaret!

kent aquabox - eksklusiv vandseng, der matcher din stil og dit hjem

1 1

*Prisen er inkl. en F100 dæmpning og ekskl. hovedgavl. Hovedgavl kan tilkøbes i 130 cm. eller 150 cm. På billedet er hovedgavlen en 130 cm.

Kent2
Kent3
Kent4

WA'CORE AQUABOX KENT - spar lige nu 18%

Aquabox Kent er et højdepunkt i Wa’cores sengekollektion. Her tilbydes et box senge-look udstyret med god plads til opbevaring i den elegante, lydløse skuffesokkel. Her vist i en elegant lys grå løsning, med en enkel, matchende hovedgavl. Du kan vælge det udtryk, der passer hjemme hos dig – check vores store udvalg af skønne farver og stoftyper.

Normalpris 28.120,- Nu kun 22.995,- Spar 18%

HER ER VI SÅ I DAG – vi sælger over 2.500 vandsenge hvert år

Når vi siger sov godt til hinanden lige før, vi lægger hovedet på puden, er det nok de færreste, der virkelig tænker over, hvor vigtigt det er, at vi sover godt og får den sunde søvn. Det er for længst bevist, at søvnproblemer kan forårsage mange sundhedsmæssige problemer om ikke direkte sygdom. God søvn styrker ganske enkelt immunforsvaret.

Der kan være mange årsager til, at vi ikke sover godt, men at sengens kvalitet og egenskaber har betydning for at sove godt, er der ikke nogen, der sætter spørgsmålstegn ved.

Det siger kunderne:

Vi har fået mange roser for vores designs af vandsenge, men det, der for alvor gør os glade, er, når kunderne melder tilbage med deres oplevelser i sengen, og her taler vi om søvnen – ikke noget andet! Vandsengen giver dig kort og godt bedre nætter, fordi vandmadrassen altid former sig 100 procent efter kroppens kurver. Derfor er det slut med at ligge og vende og dreje sig hele natten. Og så vælger du selv den temperatur, vandmadrassen skal have.

Aquabox K
Como stort
Kent

Oplev alle fordelene med en vandseng og få en bedre nattesøvn

De 5 største fordele ved at sove i en vandseng:

  • Hele kroppen understøttes
  •  Ingen trykpunkter
  • Afslappende varme
  • Hygiejnisk overflade
  • Madrassens lange levetid uden sammenfald, dvs at vandmadrassen altid holder sin form.

.. og så den lange:

  • Vandmadrassen i sengen tilpasses individuelt dig, hvad angår dæmpning. På den måde understøttes hele kroppen. Madrassen følger kort og godt din krop, fordi vandet fordeler vægten. Derfor er der ikke nogen trykpunkter, der nedsætter din blodgennemstrømning. Og derfor bevæger du dig mindre end i en konventionel seng. Uanset hvad du vejer, får du en følelse af vægtløshed i sengen. Det betyder længere og dybere søvnfaser. Folk med kredsløbsforstyrrelser sover godt i en vandseng, og den kommer også til sin ret, når vi taler om forebyggelse af liggesår.
  • Varmen, som kommer fra et varmelegeme, tilpasses også dig. Du bestemmer egenhændigt, hvor varm madrassen skal være. Varmesystemet kan du selv regulere, så du får den perfekte temperatur, så du kan sove godt året rundt og opnå den ultimative afslapning. Varmen trænger igennem til dine muskler og led, og vandet understøtter hele din krop. Du falder hurtigere i søvn og sover bedre om natten, så du vågner udhvilet og fysisk veltilpas.
  • Du kender måske til det, at en seng over tid mister sin spændstighed i fjedrene. Sådan er det ikke med en vandmadras. Den ændrer sig aldrig, men giver dig en samme understøtning – uden trykpunkter – i hele sin levetid.
  • En vandmadras har en særdeles hygiejnisk overflade og er derfor ideel til folk med allergi. Støv, støvmider og snavs kan ikke komme ind i selve madrassen, som det sker med konventionelle madrasser, og så kan det være svært at sove godt. Vandmadrassen derimod renses med vores specialudviklede plejemidler. Du tager betrækket af vandsengen og vasker det ved 60 grader. Efter en omgang støvsugning omkring sengen, er du helt fri for støv, støvmider og snavs.
  • Alle vores madrasser er produceret med den miljøvenlige og phthalat-fri blødgører Mesamoll ® II fra Lanxess, der sikrer en længere levetid. Den opfylder endvidere de strengeste standarder, som specificeret af De Europæiske Fødevaresikkerheds-myndigheder (EFSA) og FDA (Food and Drug Administration
1

Er du heller ikke i tvivl om at din næste seng skal være en vandseng? men måske den er lidt for luksuriøs eller over dit budget? Så tjek lige vores andre kampagnetilbud ud, der kører lige nu.

Kampagnetilbud Space – Topmoderne vandseng – klik her

Kampagnetilbud Como – Restsalg – klik her

Kampagnetilbud Standard – God kvalitet til en attraktiv pris – klik her

Wa’core hører til blandt pionererne her i landet, når det kommer til salg af vandsenge!