Hørsengelinned-GOTS

Gør dit soveværelse personligt med blødt og eksklusivt sengelinned i et skønt krøllet look. Hørsengelinned fra ORDINARY THINGS er ypperste luksus – skabt i fineste kvalitet fra hørplante til færdigt produkt. Godt håndværk, bæredygtighed og velvære er centralt. Farverne er afdæmpede, tidløse og inspireret af naturen i Norden. Ud over at være slidstærkt, smukt og bæredygtigt virker hør også temperaturregulerende og antibakterielt. Med andre ord kan du holde varmen i kulden og føle dig kølet af i varmen. Den antibakterielle effekt betyder, at hør er et mere renligt stof end andre materialer, og at det ikke fremkalder allergiske reaktioner.

Det økologiske hørsengelinned fra ORDINARY THINGS er produceret i højeste kvalitet i alle led af fremstillingen. Hørren vi anvender er dyrket i Europa – i primært Frankrig, Holland og Belgien – hvilket giver de bedste vækstbetingelser. Det vil dermed altid vil være den bedste investering, at købe hørsengelinned produceret af europæisk hør. Det er en arbejdskrævende proces at fremstille hørgarnet, som derfor er væsentligt dyrere end bomuldsgarner.

Metervarerne til hørsengelinnedet væves i Østrig i samarbejde med et familieejet væveri, som har flere generationers erfaring med vævning af hør. Efter vævning og indfarvning sendes metervarerne til vores systue i Danmark, hvor vi syr de færdige produkter.

Hørsengelinnedet har knaplukning og er forsynet med GOTS-certificerede perlemorsknapper produceret i Tyskland.