Hvorfor vælge en vandseng?

SOV GODT I EN VANDSENG

Når vi siger sov godt til hinanden lige før, vi lægger hovedet på puden, er det nok de færreste, der virkelig tænker over, hvor vigtigt det er, at vi sover godt og får den sunde søvn. Det er for længst bevist, at søvnproblemer kan forårsage mange sundhedsmæssige problemer om ikke direkte sygdom. God søvn styrker ganske enkelt immunforsvaret. Der kan være mange årsager til, at vi ikke sover godt, men at sengens kvalitet og egenskaber har betydning for at sove godt, er der ikke nogen, der sætter spørgsmålstegn ved.

Derfor sover du godt

Netop sengen er vi eksperter i hos Wacore. Faktisk har vi brugt mere end tre årtier på at udvikle og videreudvikle den bedste seng på markedet. Det er naturligvis en vandseng. Ingen anden sengetype rummer så mange sundhedsmæssige fordele. Når vi siger: sov godt, er det derfor i fuld overbevisning om, at der er gjort alt, hvad der tænkes kan, for at sengen giver sit bidrag til en god nats søvn. Men lad os ridse op, hvilke fordele du opnår med en vandseng:

INDIVIDUEL TILPASNING

Vandmadrassen i sengen tilpasses individuelt dig, hvad angår dæmpning. På den måde understøttes hele kroppen. Madrassen følger kort og godt din krop, fordi vandet fordeler vægten. Derfor er der ikke nogen trykpunkter, der nedsætter din blodgennemstrømning.
Og derfor bevæger du dig mindre end i en konventionel seng. Uanset hvad du vejer, får du en følelse af vægtløshed i sengen.
Det betyder længere og dybere søvnfaser. Folk med kredsløbsforstyrrelser sover godt i en vandseng, og den kommer også til sin ret,
når vi taler om forebyggelse af liggesår.

Varmen, som kommer fra et varmelegeme, tilpasses også dig. Du bestemmer egenhændigt, hvor varm madrassen skal være.
Varmesystemet kan du selv regulere, så du får den perfekte temperatur, så du kan sove godt året rundt og opnå den ultimative afslapning.
Varmen trænger igennem til dine muskler og led, og vandet understøtter hele din krop. Du falder hurtigere i søvn og sover bedre om natten, så du vågner udhvilet og fysisk veltilpas.

Du kender måske til det, at en seng over tid mister sin spændstighed i fjedrene. Sådan er det ikke med en vandmadras. Den ændrer sig aldrig, men giver dig en samme understøtning – uden trykpunkter – i hele sin levetid.

En vandmadras har en særdeles hygiejnisk overflade og er derfor ideel til folk med allergi. Støv, støvmider og snavs kan ikke komme ind i selve madrassen, som det sker med konventionelle madrasser, og så kan det være svært at sove godt. Vandmadrassen derimod renses med vores specialudviklede plejemidler. Du tager betrækket af vandsengen og vasker det ved 60 grader. Efter en omgang støvsugning omkring sengen, er du helt fri for støv, støvmider og snavs.

Alle vores madrasser er produceret med den miljøvenlige og phthalat-fri blødgører Mesamoll ® II fra Lanxess, der sikrer en længere levetid. Den opfylder endvidere de strengeste standarder, som specificeret af De Europæiske Fødevaresikkerheds -myndigheder (EFSA) og FDA (Food and Drug Administration